Een snellere website ervaring voor NR78

Een snellere website ervaring voor NR78

In verschillende onderzoeken is aangetoond dat bij een laadtijd langer dan 3 seconden 40% van de websitebezoekers de pagina direct weer verlaat

Voor NR78 mogen wij al enkel jaren de website onderhouden. Door het consequent plaatsen van inspiratie artikelen op de website en social media zijn zij verreweg de best bezochte kappers website in de regio.

De meeste bezoekers bekijken de website op hun mobiele telefoon. Het is dan belangrijk dat je website snel laad en eenvoudig te navigeren is.

PJAX (push state ajax)

Om een snellere gebruikers ervaring te creëren hebben wij PJAX techniek op de website geïntegreerd. In plaats van elke keer de pagina opnieuw te laden - wanneer je op een link klikt - worden alleen de tekst en de afbeeldingen vervangen. Je krijgt op deze manier het Single Page Application (SPA) gevoel wat momenteel de trend is.

Ook worden pagina’s op de achtergrond al ingeladen als je met je muis boven een link hangt. Sneller kan het niet.

Intro loader

Om de eerste keer dat een pagina laad een sneller gevoel te geven hebben wij een intro loader geplaatst. Op de achtergrond wordt de website ingeladen terwijl de bezoeker naar een korte animatie kijkt. Bezoekers ervaren dit als sneller dan wanneer ze kijken naar een spinner of een pagina die opgebouwd wordt.

NR78

Benieuwd hoe wij jouw website kunnen upgraden Neem contact met ons op.

Auteur Vincent

CategorieAll